01 oktober 2008

Dåligt SSU Örebro

Idag åkte jag in till Örebro för att det skulle vara ett handledarmöte, men halvvägs dit så ringer Olle och säger att det är inställt på grund utav dåligt deltagande. Så jag som ändå skulle hem till mamma efter mötet beslutar mig för att gå på Örebrokommunens möte istället, men eftersom det inte börjar försen klockan 18 så gick jag runt lite på stan innan. Köpte bl.a. Pelles present, för han fyller på fredag!

Och när klockan var 17.50 och jag beslutar mig för att det är dags att röra sig till lokalen. Men där är det helt kolsvart och utanför står två inte allt för glada tjejer och undrar om det är jag som ska låsa upp. Men det skulle jag inte. Så jag fick ringa till ombudsmannen, som inte svarade så då ringde jag Reza, som dock satt på jobbet och kunde knappt prata. Så då ringde jag Amanda som är ordförande i Örebro. Men hon visste inte något om någonting, tyvärr. Dock ringde hon Hasse som sen ringde mig och berättade att det inte skulle bli något möte eftersom det inte fanns nått inplanerat. Och lagom när han berättar det så kommer Adam vandrandes runt hörnet. Så vi alltså fyra stycken som stod ute i regnet och väntade på ingenting

Detta tycker jag är lite dåligt, för även om man inte har nått speciellt inbokat så kan man ändå gå till lokalen. Eftersom det kan komma nya medlemmar osv.
Dålig stil Örebro!

Kul


Jag träffade en pappskalle idag :)

Väntan


Hon borde väl ringa snart. Jag är spänd och nervös. Hoppas hoppas! Jag vill verkligen ha jobbet!

Hej 'allå!

Idag får jag veta om jag får ett jobb! Det skulle vara härligt om jag kunde få det!
Och jag vill ju verkligen jobba där också. Hoppas hoppas! Håll tummarna för mig.

Men nu ska jag gå ner till min mamma och senare blir det SSU möte i Örebro.
Det påminner mig om att jag kanske måste ta med mig datorn. Jao.. SÅ får det bli.

Vi hörs.

Puss hej!