24 november 2008

4 år och 5 månader

Så länge har jag bloggat! Det är galet länge. Och jag har säkert hållt på längre ändå men det är bara så långt bak man kan se att jag varit aktiv :P

Det är ganska kul att se hur man har utvecklats.

¨Jaha, så imorrn är det den 11 september värsta oturs dagen. och jag ska ut med mazze och katta, vi ska se på bio och på killar. vilken film vi ska se? jo det ska jag säga dej det är Fröken Sverige. varför vi ska se på killar? för vi börjar bli desperata, nej jag skämta bara vi gör det för att vi vill. fan jag behöver inte vara desperat än killen gjorde ju slut för bara två veckor sen så det är ju lite väl tidigt att bli desperat och mazze har ju kille, men jag vet inte om det är så bra mellan dom jag kanske inte heller ska lägga mej i och vad det gäller katta så vet jag faktiskt inte om hon är desperat. jaja puss på er allesammans för nu måste jag dra. god natt. ¨


Haha, detta var en av de första.. De innan var mest bara dikter och sånt obetydligt tjosan. Men detta var det första inlägget som handlade om nått jag hade gjort eller skulle göra.
Dock var man ju inte så duktig på det där en punkter och stora bokstäver men jag var ju bara 15 bast lixom ;)

Kram C

Duktiga tjejen

Det är jag det. Missade mitt möte med soc idag. Duktigt! Som tur är ringde hon mig och vi hade vårt "möte" över telefonen eftersom mina inkomster är helt oförändrade, de står alltså fortfarande på noll. Det är fucking värdelöst.

Och inte nog med det. Jag tror att det är något jävla virus som kommit in i min dator så nu måste jag omformatera skiten. Dock har jag ingen cd-rom i min dator så nu efterlyser jag en extern. Är det någon som har en extern cd-rom? Jag skulle verkligen behöva låna en!

Nej, nu ska jag stänga snart så det är väl bäst att börja packa ihop. Hoppas ni har det bättre än jag i vårat avlånga, vackra vinterland.

Kram C

En månad kvar!

Det kom jag att tänka på. Det är endast en månad kvar till julafton. Dock har jag fortfarande ingen julkänsla. Men det har min granne. Som redan ställt fram en såndär adventsljusstake som man har i fönstret. Galet! Den ska ju inte fram försen första advent. Vilket är nu i helgen!
Shit
. Och jag har en manifestation att planera. Hjälp! Nu kommer allt över mig. Bäst jag sticker ner till mamma. Samt försöker få tag i Malin och Casper.

Ha en bra dag!

God morgon!

Har ni sovit gott inatt? Det har iaf jag. Till väckarklockan ringde fem i åtta. Dock hade jag ställt in tre minuters snooze och kunde sova nån minut till iaf =) Men sen fick jag gå upp för att ringa kvinnokliniken. Fick en tid tills på onsdag och det känns ju bra. Då kanske jag äntligen kan få reda på vad som är kaos i min mage ^^

Så på onsdag 14.15 ska jag träffa Dr. Jarek. Jag fasar inför gynundersökning. Det kommer säkert bli en sådan. Dels för att jag tycker att det är galet obehagligt men också för att Dr. Jarek är en man. Jag vet jag vet, det har ingen betydelse men det känns ändå obehagligt att en man ska görat, jag har inga fördommar eller så. Men ni fattar?

Aja, nu ska jag se på Andra Avenyn. På nätet alltså ;)

Kram C