21 november 2008

Varför all denna hets?

Har ni tänkt på att många tycker att det är viktigt att man är ett par?
Helst ett heterosexuellt par. Det är ju bekvämast. Det vet vi ju.
Men varför all denna hets? Är det verkligen så viktigt?

Som de flesta kanske vet är jag singel sen en kort tid tillbaka. Och häromdagen var jag på min mammas café, där jag oftast hänger. Och med mig hade jag min kompis. Som är kille. (Dessutom upptagen. Kärlek till er) Iallafall, så var vi där och tror ni inte att vi då får frågan om vi är tillsammans och jada jada, bara för att de inte hade sett honom förut (han bor i Örebro). Detta gjorde mig lite pissed of! Dels för att de antar det, eftersom de inte har träffat honom förut men också för att det var just en han! De hade aldrig frågat mig den frågan om jag kom in med en tjej som de inte hade träffat förut.
Den här kvinnan vet ingenting om min sexuella läggning utan hon bara antar att jag är hetro, vilket jag ju är, men ändå!

Nu gick inlägget en annan väg än vad jag ville. Meningen var ju att jag bara ville säga att jag är trött på denna hets om att vara par. Varför inte njuta av att vara singel? När du väl hittar den du verkligen vill vara med, ja. Då kommer du ju, förhoppningsvis, vara tillsammans med den hela livet.
Vad jag vill säga är, sluta tro att alla är hetro och sluta vara nervös över att du är singel! Njut! Du hittar din rätte snart.

Kärlek kan inte tvingas fram!

Här har ni en bra låt som stämmer så bra in på vad jag vill säga med mitt inlägg

Snö!


Fan, har ni sett! Mamma ringde nyss och sa att jag skulle titta ut genom fönstret och det var nog tur det. För det är hålet mycket snö ute. Denna tjej har inga vinterskor. Haha. Lycka till, till mig. Men jag hoppas att det ligger kvar. Nu ska jag hoppa i kläderna och gå ut i detta. Ha en är dag!

Har ont i knät

Igår fick jag mig en ganska ordentlig och överraskande smäll på knät. Jag kunde knapp gå igår, idag är det lite bättre dock, det känns fortfarande, mest när jag böjer knät och det har blivit ett litet blåmärke. Man känner sig riktigt bedrövlig alltså ^^ Framför allt när det gör ondare än det ser ut ;)

Jag var riktigt arg igår. Jag blir rädd för mig själv när jag blir så arg, men när han jämför henne med mig då känner jag ett vrede som inte är av denna värld! Jag gjorde inget, jag lovar, men inom mig sa jag saker som inte bör yttras och därför gjorde jag inte det heller.
Jag önskar att jag hade en såndär boxningssäck så jag kunde slå av mig all min vrede på ibland. Det skulle kännas så mycket bättre.

Om vi inte vore så lika (utseendemässigt) så hade jag ifrågasatt vårt släktskap för längesen.