29 januari 2009

Kvällen

Spenderades hos Casper. Flickan jag alltid har kul med.
Hon är så söt nu när hon är kär och allt.

I alla fall. När jag skulle åka hem från henne så gick vi då till bussen som vi brukar och när vi står det och pratar om, ja.. Oskar (vårat hetaste samtalsämne nu för tiden ^^) så ser jag att en man står och tittar på oss i ett fönster. Gömmer sig och tittar fram, flera ggr. Jag fattade inte varför. Först trodde jag att han spionerade på oss eller nått, men han slutade.
Jag fortsatte förstås titta och se om han skulle titta fram igen. Vilket han inte gjorde, men då såg jag nått som jag först trodde var en återspegling av en rumpa, men det visade sig att fönstret jag tittade upp mot var ett fönster som ledde till ett badrum och det jag såg var mannen som stod och duschade!
Det är inte så farligt som det kanske låter, det var ju inte så att man såg detaljer, men duschen var lite transparent så man kunde ju ana vad det var. Jag sa ju som sagt att jag såg en rumpa ^^

Aja, nu ska jag lägga mig i sängen med favoriten.
Puss hej!

Torsdag

Då har man vaknat till liv då =)
Dock har vattnet ännu inte sats på så det känns lite träligt men det ska vi nog ordna ^^ Jag måste ju få bli lite renare iaf =)
Idag ska jag ner till mamma och jobba lite där. Ska ta mig dit så fort jag är klar här.
Sen kommer Casper och vi ska fara hem till henne, där vi ska försöka göra något åt hennes hår. Jag färgade ju det igår, men hon vill tydligen ha det klippt med. Vi får se hur det går med det. ^^

Nu ska jag fixa mig och sen gå ner till mormin

Ha det bäst idag!