18 januari 2009

Dagen!

Hej på er kära läsare.

Nu har jag äntligen landat i sängen efter en dag i Stockholm.

Idag var jag med mamma till mässan i Älvsjö som då ligger i Sthlm. Där mamma träffade sina leverantörer och lite annat folk. Mycket trevlig. Bara att gå runt där fick mig att vilja öppna både chokladbutik, klädbutik och inredningsbutik! Kanske inte alla i samma lokal men nu förstår hur jag menar.
Mamma var dock lite besviken på att det inte fanns ost. Jag var mest lycklig över chokladen. Ni annar inte hur många olika choklader jag har ätit idag. Choklad med salt, med olivolja, med hög kakaohalt (läs 100% kakaohalt) tryfflar, fylda chokladpraliner, mjölkchoklad, kakor med choklad. Ja, allt ni kan tänka er med choklad. Jag såg en chokladfontän men fick inte smaka. Taskigt. Det var ju massa choklad i den.
Inte heller fick vi fota. Tråkigt.

När mässan stängde skulle vi åka och hämta Paula (mammas kompis) ute i Värtahamnen eller vad det heter. Paula jobbar för Tallink Silja Line och hade denna helgen jobbat på Galaxy så då fick hon åka med oss hem. Dock hittar varken jag eller mamma så bra i Stockholm och vägbeskrivningen från Eniro var väl inte den bästa heller, framför allt när man inte känner till staden så.
Iaf, vi skulle ju till den där hamnen som ligger bort mot Lidingö typ, och det sluta med att vi hamna i Nacka! Då ignorerade vi kartan, åkte in till Stockholm C och jag kollade lite på vägbeskrivningen, såg att vi skulle mot Stureplan osv så vi åkte dit, gissade lite vart vi skulle och tillslut (!) Så såg vi båten :D Och efter lite velande om vart man skulle åka för att plocka upp Paula så hittade vi henne.
När vi är typ 7 mil från Örebro så skickar jag ett mess till Casper och frågar henne hur bussarna mellan Örebro och Karlskoga går så får vi veta att de går assent (22.45) så Paula får hänga med oss hem och smaka på lite av den chokladen som vi fått med på smakprov. Efter det åkte jag och lämna henne på Centralen och nu ligger jag här.

Ni som har skrivit till mig på msn idag. Förlåt att jag inte svarat. Min datorn var lite cp när jag skulle kolla vilka ni var så jag kunde inte se. Om det var viktigt kan ni ju höra av er igen =) Det kan inte göra även om det inte var så viktigt. Men nu vet ni iaf.

Nu ska jag sova. God natt!

Svar på kommentar

Hej Eva!

Jo, man kan ju tycka att vi ska trycka tröjorna själva men det var meningen att det inte bara skulle bli tröjor utan annat material med. Vi vill liksom inte bara ha förbundets grejer utan lite eget och då kom vi på att vi först skulle trycka tröjor. Och när jag tänker efter så var det nog ingen som tänkte på att vi kan trycka själva. Det måste jag nog ta upp. =)

Vi saknar dig Eva och vill väldigt gärna att du kommer och hälsar på! =)

Kram!

Påväg hem


Efter en dag på mässan och lite felkörningar i sthlm så är vi nu väg hem. Jag ska nog aldrig flytta till sthlm!

God morgon!


Jag är påväg till Stockholm tillsammans med min mor. Vi ska gå på någon mässa. Första stoppet på vägen blev JET där vi fyller på tanken. Vi hörs under vägen.