29 oktober 2008

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll

Kollade nyss in på bloggkoll, ni vet, sidan där man kan följa sina favoritbloggar.
Jag kollade in där dels för att läsa det senaste som hänt i de många bloggar jag följer, men också för att se om min blogg följs, och det gör den! =) Visserligen av "bara" en person, men ändå! En person tycker att denna blogg är intressant nog att följa. Kul!
Jag tycker att ni alla ska börja följa era favoritbloggar på bloggkoll, för det är oootroligt smart!

Sveriges nya kvinnliga bloggare?

Finns det möjlighet för fler? En känd radiokanal har iaf en tävling om att hitta nästa. Antagligen blir det väl en såndär modebloggare, för det är ju det som tydligen är populärt. Och jag förstår inte varför. Vi har redan så många, jag behöver inte ens nämna namnen på dem, för ni vet redan vilka de är. Och inte nog med att vi har modebloggar, vi har modetidningar också. Har vi inte för mycket mode redan?
Jag vet dock inte vad min blogg rankas som, jag bryr mig egentligen inte så mycket. Visst är det kul om folk läser, men jag känner inte att folk måste läsa. När jag startade denna blogg så var det inte för att tjäna pengar eller bli känd, det var för att jag skulle kunna skriva av mig, så som jag gör nu. Lite halvknäppt och osammanhängande.

Nej nu måste jag nog ge mig innan jag mår illa. Jag ska iaf anmäla mig till den där tävligen, för att se om man ens har en chans. Om det finns en chans för mänskligheten ;)

Jag fick en kommentar

Och jag tänker besvara den. Den skrevs av en kille/man som heter Roberth.
Roberth : "Det är väl bra med Soc det är ju ni bidragstagare som älskar pisspartiet SAP!!"

Då kan jag säga såhär. Att visst, det är bra med Soc, framför allt just nu, när det är svårt att få jobb, det är också bra för de som verkligen behöver det, för tro mig Roberth, vi är fler än du tror. Och sen finns det också de som fuskar, som utnyttjar, och tro mig, det gillar inte jag heller.
Sen kan jag säga att jag inte älskar (S), för de börjar gå mer och mer åt höger, och en sådan utveckling gillas inte.
Min fråga till dig Roberth, vad tycker du egenligen? Du länkar till en blogg utan inlägg, du använder löjliga ord som "pissparti". Jag vill gärna veta vem du är.

/Caroline

Minnas, sträva, acceptera


Att minnas kvinnan jag var,
med förståelse.
Att sträva efter kvinnan jag kommer bli,
med förväntan.
Att acceptera kvinnan jag är,
med stolthet.