16 november 2008

Helgen

Nu har man landat efter en helg i Örebro, slappat lite på soffan så nu har jag iaf laddat upp batterierna så att jag kan berätta om helgen.
Det var en SSU-etta och jag samt Casper skulle vara där och laga mat eftersom det skulle underlätta då det är en del folk på dessa kurser.


Fredagen:
Stressade runt hemma med tvätt och annat plock, gick ner till mamma för att hämta bilen. Åkte hem igen, blev klar med tvätten och packade klart. Sen blev det att fara iväg till Bregår'n för att hämta upp Casper och sedan köra ut till Immetorp för att hämta hennes grejer. Inte så lite grejer heller ;) Halva rummet och hela skåpet (skolskåpet) hade hon med sig.
Klockan 17 så mötte vi upp Emelie på busstationen för att sedan ta bussen in till Örebro.
Väl i Örebro var det att skynda sig till AK (arbetarkommunen) eftersom det var där kursen skulle vara och vi hade fått höra att vi skulle gå på bio så fort vi kom fram.
När vi trillade in på AK satt Victor (ombudskamraten) där tillsammans med en, ja EN (!) deltagare. Vi funderade såklart var de andra var, och fick diskret svaret att ingen annan deltagare kommit och antagligen inte skulle komma heller, förutom en som skulle komma dagen därpå.
Någon kvart efter vi kommit gick vi iväg till bion, och som de socialister vi är gick vi inte till SF utan till Roxy. Där visades filmen "It's a free world..." en asbra film som ni bara MÅSTE se!
På kvällen blev det Giutar Hero och massa flum. Lovely!

Lördagen: (En tredje deltagare anslöt sig)
Upp och göra frukost, sen blev det ett Socialismpass som Johanna höll i, dock var det mest bara som att höra samma sak igen, men det var bra att få det igenom gånget en gång till =)
Sen blev det lite mer Gitutar Hero medans de andra hade andra pass. Givetvis fixades det mat till dem, dock lite misslyckat ^^ Men det blev bra tillslut ändå.
Sen var vi med och sjöng lite, samt lyssnade på ett feminismpass, som var väldigt givande.
På kvällen blev det ännu mer flum, sexsnack (ja, det kanske inte passa sig men är man trött och någon drar upp ämnet då blir det ofta att man spinner vidare och ja.. Ni vet ^^) och allmänna tokigheter.

Söndagen:
Vi var lite sega på morgonen pga att vi var upp sent. Men Victor struntade i det, peppade på oss ändå under sitt pass om aktivism. Ett väldigt bra pass men man var ju som sagt väldigt seeegt!
Efter det så blev städning, mat och utvärdering men följd av Internationalen och Kramring.

En underbar helg måste jag säga! Tack alla!