21 januari 2009

Dagen

Idag har jag faktiskt varit iväg och sökt jobb face to face =) Dock hade jag inte med mig cv:t men hon lät intresserad och ville ha mitt CV så jag ska skicka iväg det till min moder så hon från skriva ut det åt mig.

Jag har också varit hos mamma idag, hann träffa Ann, som ska arbetsträna hos mamma i åtta veckor. Tror jag.

Usch jag har inget vidare att skriva idag. Nu ska jag plocka lite. Kanske laga mat med =)

Förhöjd hormonnivå?

Kommer ni ihåg att jag var hos Kvinnokliniken i slutet på november förra året?
Jag fick brev från dem idag, och i det stod det att jag hade förhöjd hormonnivå. Och att jag bör kontakta dem för utredning och behandling. Vad kan det betyda?

Jag sökte på förhöjd hormonnivå och fick inte upp så mycket egentligen, men i varenda artikel står det ord som "tumör" och "operation". Hur sjutton ska jag tolka det?

Jag har så mycket frågor just nu, och jag är faktiskt rädd. Tänk om det är något allvarligt?
Jag menar, när jag hör ordet tumör så tänker jag på cancer. Och med tanke på att både mamma och mormor har haft det så finns ju risken.

Nu ska jag duscha och sen åka ner till mamma. Jag måste se vad hon säger. Och sen ska jag ringa och boka tid hos Kvinnokliniken igen.

Ha det bäst där ute!

Inget sagt, inget glömt

Jag visste inte vad jag skulle skriva i rubriken.

Nu har jag äntligen ramlat in på min egna blogg.
Idag har jag kommit i tid till arbetsförmedlingen (yes, jag klarade det), åkt till UNO (jag berättar mer snart) sett för mycket på tv och läst en hel del bloggar och nu är jag här.

Var som sagt hos arbetsförmedlingen idag och pratade lite om min handlingsplan och så vidare. Gick därifrån ganska peppad faktiskt, sen kom jag till min kära mor (jag vet att du inte menade illa, men) som kastade mig ner på jorden igen. Och det gjorde ont och jag tappade lusten. Jag är verkligen trött på att inte ha ett jobb, men något som än ännu jobbigare är att ständigt bli påmind om att jag inte har ett. Usch, nu blir jag bara ledsen och på dåligt humör. Låt oss prata om nått annat.

Jag var i Karlstad i dag och kollade in UNO tillsammans med några från SSU, Lisa och någon politiker.
UNO är en ungdomsgård riktad till ungdomar i typ gymnasiet men äldre är välkomna, dock måste du vara 16 (det var nått med polistillstånd osv)
Men det där stället! Wow! Jag var helt tagen, de hade saker man knappt hade sett liksom, du kunde göra praktiskt taget allt där. Det enda jag saknade var nått fotorelaterat men annars var det helt otroligt. Ni måste åka dit! Jag vet iaf att jag ska åka dit igen.
Vi var där på studiebesök för att se mer vad det var och få svar på lite frågor då vi är sugna på att få något likanade i Karlskoga. Dock får man ju tänka att det tog 25 år för UNO att bli verklighet men så lång tid ska det inte behöva ta!

När jag kom hem blev det att glo på lite tv, se senaste avsnittet av Kyle XY och sedan börja läsa bloggar. Typ halv ett var jag klar och då började datorn bråka lite mer. Usch.

Nu ska jag sova. God natt med er!

Kisses