16 december 2008

My boys


Berättade jag att jag träffade två av mina favoritkillar igår? Adam och Calle. Adam chockade mig med att ha klippt håret! Och Calle var lika kramglad som vanligt. Calle och jag var för övrigt de som hade manifestationen igår i Örebro.

Tjena snyggingar =)

Idag har varit en lång dag.

Vaknar upp halvnio och typ några minuter senare ringer farmor och berättar att hon är påväg så det är ju bara att tvätta av sig snabbt och hoppa i kläderna och gå ner till parkeringen. Idag var det minsann jag som fick vänta och inte hon ^^
Sen åkte vi iväg till cafét där vi öppnade, gjorde mackor osv.

När mamma kom vid 13 så bar det iväg till arbetsförmedlingen där man fick tillbaka sitt cv, inga klagomål där inte. Känns ju bra, nu vet jag lite mer vad jag ska skriva. Tack mamma (det var hon som skrev det) ^^

Efter det gick jag tillbaka till cafét för att slänga i mig lite mat och snacka skit med Sixten (en stamgäst som berättar massa historier om hur det var när han var ung, han har hunnit med sjukt mycket saker.)

Efter det skulle valberedningen ha möte, i lokalen men ingen var där så vi hamnade på Ekeliden, men när Olle kom så tog vi nyckeln och gick upp. Dock hade vi väl inte så mycket att gå igenom. Men när Olle, Casper och Malin kom så tog vi in dem i ett rum och frågade ut dom, om de vill sitta i KS osv..
Efter det så bestämde jag och Casper att vi skulle fira nyår tillsammans. Kändes ju ganska natruligt eftersom vi umgås typ jämt ^^ Men det skulle ju vara kul med lite fler människor. Nån som är på?

Nu ska jag se simpsson's.

Kram C