20 oktober 2008

God natt


Nu måste jag sova för jag ska på intervju i morgon. Hoppas att de inte tycker att mina betyg är helt åt skogen. Natti!

Blev inte riktigt som planerat.

Nepp. Det var ju meningen att jag skulle sitta i bibblan nu men eftersom jag ringde Telia påväg till mamma för att fråga vart mina hörlurar tagit vägen och då kunde de berätta att de fanns på Konsum så då kunde jag ju inte stanna i stan allt för länge jue! =)

Så dagens att göra lista blev så här: Besöka Bemanningsenheten för inskrivning, ska dit på möte i morgon. Låter inte helt fel =) Hoppas att de inte tycker att mina betyg är för dåliga för jobbet bara.
Sen gick jag ner till mamma (det var på vägen som jag ringde Telia) och käkade frukost, sen gick jag ner till Arbetsförmedlingen och fick reda på att jag hade blivit utskriven men det fixade vi så nu är det som om jag aldrig varit utskriven. Och efter det gick jag tillbaka till mamma och var där tills hon skulle åka hem så hon kunde köra hem mig. Och då kunde jag hämta ut mina lurar.

Och nu har jag dem här. Vilket ljud! Och vilken doft ;) De luktar verkligen nya ;)

Puss hej!

Måndag

Japp. Då var det dags då. Att skärpa sig.

Så idag ska jag pallra mig iväg till arbetsförmedlingen för de ville att jag skulle komma i fredags men då var jag i Örebro så jag ska gå dit idag. Men innan jag går dit ska jag lämna in mitt CV hos kommunen så jag kan bli vikarie ifall det krisar sig på någon skola eller nått =)

Sen blir det också frukost hos mamma innan jag går till arbetsförmedlingen. Man kan ju inte sitta där på tom mage. Eller?

Efter det ska jag nog gå till bibblan eller nått. Jag behöver hitta lite bakgrund om varför rasism och främlingsfientlighet i överhuvudtaget att börjat. För det har ju inte alltid varit så att människor har haft fördomar om andra kulturer.

Jao. Men nu måste jag fixa mig.

Hare!