12 oktober 2008

Jobba!

Jag önskar verkligen att jag hade något att göra om dagarna. Vad som helst. Framför allt nu. När jag inte har nått att se fram emot längre. Nu när det inte är vi längre..

Så kan inte någon själ därute ge mig ett jobb. Jag kan flytta för ett jobb! Det är lugnt! Jag vill ut på nya äventyr. Nu har jag "vilat" i 10 månader. Give me an job. Jag kan flytta utomlands! =D

Åh! Ja. Ni vet att jag vill ha ett jobb. Jag klättrar på väggarna.

Skumma drömmar..

Jag har haft en dröm nu i flera nätter att jag har träffat en prins.. Och inte en prins som är i sagoberättelser utan mer som.. ja.. som Carl-Philip.. En sån prins :P
Iaf, jag drömmer om honom hela nätterna känns det som men när jag vaknar upp så minns jag bara slutet. Som i natt. Då drömde jag att vi gick omkring i ett träsk sen träffade vi på några småkillar som tog med oss för att åka inlines.. Dock fick jag aldrig åka för jag var seg med att få på mig dem på något konstigt sätt..
Idrömmen så rider vi också mycket. På samma häst.

Är det någon som vet vad detta betyder?

Söndag

Det har det varit nu i ca 10 minuter =)

Jag borde gå och lägga mig. Det ska jag också, men jag önskar att jag slapp sova själv. Jag önskar att jag fick sova tätt intill min älskling. Men det får jag inte. Dessutom är han ganska svår och få tag i nu förtiden. And I don't like it!
Men han kommer ju nästa helg. Och jag längtar galet mycket!

I dag (söndag) blir det städning av lägenheten (jag måste ju bli klar någongång) och sen ska jag gå igenom kläder och sånt. Kanske börja packa lite eftersom jag ska säga upp lägenheten till månadsskiftet. Scary.

Nej! Nu ska jag sova.

God natt