07 november 2008

En liten paus.

Som ni säkert har märkt blev det en liten paus här i bloggen. Det beror delvis på att jag knappt varit hemma men också på att min internet uppkoppling inte riktigt funkar som den ska..
Ni har säkert också märkt att det är ett litet stavfel i bannern. PINSAMT! Jag vet! Men så är det och eftersom mitt internet är dumt så tar det tusen år att ändra det, så det ska ändras när det inte bråkar lika mycket, kanske när min nya dator kommer. Jepp! Jag ska snart få en ny dator =) Förnyande mitt internetabonnemang och får då en liten laptop. 10,2 tum. Helt perfekt!


Well well. Jag kanske ska berätta om vad jag har gjort och ska göra. Så ni blir lite uppdaterade ^^.
Gjort: Kört punka på mammas bil. Ej okej ^^ Var ute och körde tillsammans med Stina (lillasyster) och Casper (Linda Högström) och när vi kom hem till min mamma så hörde Casper ett pysande ljud. Jag trodde först att det var någon gasläcka från huset eller nått, men enligt Casper så kom det inte från huset utan från bilen. Från däcket! Tillslut hittade vi en metallbit intryckt i däcket! Och där kunde man känna luften pysa ut! Darn! Som "tur" är så ska mamma byta till vinterdäck på tisdag men tills dess så får hon byta till ett reservdäck och då får man tydligen inte köra så snabbt^^
Sen kan vi gå över till vad jag ska göra. Jo, i morgon så ska ett par vänner till mig ha en förlovningsfest och det ska bli mycket roligt att gå på. Dock får sånt mig att känna mig gammal men jag glädjer mig självklart med dem! Så idag packade jag ihop en liten present tillsammans med Casper. Hoppas att det blir glada.

Nej, nu ska jag fortsätta att titta på Just Like Heaven.