16 januari 2009

cfk.nu

Jag har skaffat mig en egen domän. Men jag vet inte hur jag ska koppla ihop den med bloggen. Jag menar att när man skriver in cfk.nu i adressfältet så hämnar man här.

Kan någon hjälpa mig?

Serier.

Idag fick jag reda på att Kyle XY har börjat sända i staterna igen! Jag längtar tills det kommer till Sverige. Och sen hittade jag första säsongen på DVD med. Hej, jag önskar mig i födelsedagspresent.
Kyle XY är verkligen min favoritserie. Fick jag bara se en serie skulle det vara den.
Nu blev jag sugen att titta på den. Kanske ska ta och göra det =)

Btw, angående serier. Igår kväll tittade jag på "It's always sunny in Philadelphia" och för er som sett det vet att det handlar om ett kompisgäng. Där det är tre killar, en tjej och Danny DeVito. Iallafall. Igår skulle två av killarna försöka komma med i det lokala amerikanska fotbollslaget, och tjejen utmanade dem med att säga att hon skulle komma längre i utmaningarna än dem för hon var i bättre form. Dock fick inte tjejer testa efter som det är ett herrlag. Nu kommer jag till vad jag vill säga ^^ Då klädde hon ut sig som en kille. Och det fick mig att tänka. Har ni tänkt på att de flesta tjejer som klär ut sig till killar blir ruskigt snygga? (Jag vet. Jag kan verka ytlig nu) Men tycker ni inte det?
Jag tror att det har och göra med att det blir det bästa av två sidor liksom, först har vi tjejernas skönhet, jag menar komigen. Tjejer är mycket snyggare än killar ;) Men sen när hon la på skägget, lät manlig osv. Vilken människa =)

Nu blev det väldigt mycket generalisering här men jag tror att många håller med mig.