11 november 2008

Jag borde skaffa en bok


Eller något att sätta mina bilder i. Jag borde också skaffa mig ett hålslag så jag kan få ordning på alla betalade och obetalade räkningar.

Jag borde helt enkelt ordna upp mitt liv.


Jag har så mycket drömmar och idéer men hindras av det ekonomiska. Ibland skulle det vara skönt ekonomiska oberoende så man kunde förverkliga sina drömmar. Satsa på det där med fotograf, plugga till lärare utan att behöva tänka på att jag måste ha ett jobb samtidigt, öppna det där kvällscafét. Jag hatar att inte ha en krona i fickan.

Vad ska man göra liksom? När man sumpade sina betyg på gymnasiet och inte kommer in på utbildningen man vill in på, när man inte får jobb för att det inte finns några eftersom jag inte har en utbildning. Och vad gör man när allt kostar pengar?

Är det någon som har svar på detta?

Ny dator!

Jag har en ny dator. En jätteliten! Visserligen ingen Mac som jag ville ha, men det får duga så länge. Så nu hoppas jag att bloggandet ska bli bättre och jag vi ska slippa allt krångel.

Just nu sitter jag på mammas café tillsammans med Casper. Hon löser sudoku men jag får inte hjälpa till så jag söker jobb istället.
Mammas kompis Paula är här och ska hjälpa mig att få jobb på någon färja. Det skulle vara askul. Och jag tror verkligen att det skulle passa mig, det där med att jobba som sjutton flera dagar i sträck och sen vara heeeelt ledig. Lovely! Håll tummarna för mig.


Haha, det innan det här skrev jag för någon timme sen men glömde att uppdatera ^^ Men det gör jag nu ändå... Enjoy