28 januari 2009

Mycket kan hända på några minuter

Eller ja, iaf två saker.

När jag satt på bussen. Bara några minuter efter att jag hade skickat upp mobilinlägget så kom det en hjort eller liknande springande över vägen och sen visste den inte riktigt vart den skulle ta vägen. Dock vet jag inte hur det gick för den för bussen åkte ju iväg.

Och sen, när jag kom hem fick jag veta att vattnet ska stängas av i morgon klockan 7. Tror ni jag blev törstig eller? Haha, man vill alltid ha det man inte kan få. Dock kan jag ju fortfarande få vattnet men jag hade också tänkt tvätta lite imorrn. Men icke!

Nu ska jag lägga mig i sängen med min bok. Läs den! "En fattig familjs hem tar bara fem minuter att riva"
God natt!

Bussen


Jag sitter på bussen. Den står still. Nyss såg jag min pappa susa förbi på sin cykel. Nu fick jag ett sms så jag ska läsa det.

Hemma hos Casper

Jag sitter som sagt hemma hos Casper. Vi ska snart börja färga hennes hår. Det ska bli intressant ^^ Ni får veta mer sen.

Virus

Usch, min dator blir attackerad av virus idag. Ej okej!
Dock tror jag att jag fick bort det men det försöker komma tillbaka.
Jag vill varna er där ute. Viruset kommer via msn. Det säger "foto?? ha ha :P och sen en länk" Klicka inte på länken!

Inatt jag drömde

Något jag aldrig vill drömma igen.

Jag drömde om min far. Han ska ju flytta ihop med sin nya tjej. Det kommer ni väl ihåg? Men inatt drömde jag att han flyttade ihop med sin fd. sambo som är en riktig satmara.
Jag känner visserligen knappt hans nya brud, men hon verkar okej. Visserligen lite ung för honom men vadfan.
I drömmen så försökte jag få pappa att fatta att han valt fel. Men han lyssnade inte. Till och med min bror försökte men han lyssnade inte där heller.
Jag kommer inte ihåg så mycket men jag minns att de höll på att flytta in i pappas gamla hus. Kanske just för att pappas nya tjej (Lotta) bor i lägenheterna som ligger bredvid huset.
Jag minns att pappas ex (Annika) kastade gammal skit ut på gården och att min syster (Ida) inspekterade huset. Som om de skulle flytta därifrån, men de var påväg in i huset.
Man drömmer konstiga drömmar. I drömmen försöker jag få Lotta att inte fly från det som håller på att hända och istället få henne att försöka visa pappa att han har gjort fel val. Då blir jag hotad med en platssked (väldigt farlig var den i drömmen) av Annika.

Jag tror att det var någonstans där som jag vaknar.
Jag har nog lite ångest över allt detta. Annika var en hemsk människa som var elak mot mig och min bror. Jag antar att drömmen visar att Lotta inte kommer vara den samma. Eller att jag iaf hoppas på det ^^

Vad tror ni det kan betyda?

Onsdag

Oh vilken rolig rubrik. Men jag måste ju påminna er om vilken dag det är eller hur? ;)
Jag var nyss inne på min helgon.net sida, ja jag har en helgon, och såg att det är 73 dagar kvar tills jag blir 20 bast! Shitans pommfrittans.
Dock fyller jag en söndag! På påskdagen dessutom. Kul? Nej ^^ Men helgen efter ska jag ha en lite tjejmiddag med några gammal (och nya) vänner. Just nu sitter jag och funderar på vilka jag ska bjuda. Det är ju ganska trångt.
Några har jag redan kollat med, för de är självklara val. Andra vet jag inte. Och tro mig, det är inte för att jag tycker mindre om vissa utan det är för jag bor i en liten lägenhet med ett litet bord ^^ Och jag vill att alla ska kunna käka tillsammans =)

Nu lägger vi det bakom oss för tillfället. Jag borde göra frukost, betala klart alla räkningar och fixa med bilderna jag tog hos min moster för jääättelängesen!
Dessutom ska jag ner till min mor idag. Inte det roligaste men det är ju bara i två timmar. Gött mos!

Nu ska jag pallra mig upp! Ha det bäst!