30 november 2008

Här målas det...


...för fulla muggar =)

Full rulle hela helgen.

Det blev inget Wickan i helgen. Blev misspepp och pallade inte med det så jag sket i det och umgicks med Casper istället. Mycket trevligare =)

Jobbade på mammas café i lördags men så fort jag stängde stack jag över till Viking, som ligger bredvid och träffade Casper, Maja, Adam, Karolina, Jessica, Olle och Lisa. Där blev det lunch, Kebabpizza utan kött. Mumma =) Efter det drog jag och Casper in till Örebro och där inhandlades det Ikea,ramar till mina bilder samt lite annat smått och gott, vi har där inne ganska länge, ända tills de ropade ut i högtalarna att de snart skulle stänga ^^
Efter det drog vi hem till Casper och hängde där ett tag, såg bland annat slutet på filmen "The hills have eyes" Och ni som känner mig vet ju att skräckfilmer är det bästa jag vet! Dock är ju denna långt ifrån någon av de bästa men jag gillarn ändå.
Under filmen så fick jag massa mess från Niklas som undrade vart Wickan låg, människan hittade inte dit trots att han säkert kunde se det från därifrån han var. Men det är som vanligt med honom.

Men eftersom de inte öppnade försen tio så åkte jag och Casper dit och mobbade honom lite ;) Det var ganska kul att se hans reaktion när han hörde Casper säga hej, han hade nog inte räknat med henne ljusa röst. Haha! =)

Nu ska jag måla ramar.

Kram C