31 december 2008

Gott nytt år


Året är slut och ett nytt tar början. Jag är berusad och glad trots alldeles för fulla människor och dålig musik. Gott nytt år kära läsare!

Sova en stund

Det ska jag göra innan jag skriver om det som ska och vad jag tror ska hända under 2009.
God morgon, eller nått, mer er. Vi höres senare.

Kram C

Året som gick

Mycket kan hända på ett år. Det fick jag erfara när jag skulle titta tillbaka i mina bloggar för att läsa vad jag gjort de senaste tolv månaderna. Och ja, bloggar. Jag har hunnit avverka ett par stycken. (Ni hittar dem här, här och här)
Jag har under året hunnit träffa en del nya vänner. Som till exempel Casper, vilket jag tycker, har kommit bliva en fin vänskapsrelation, ganska snabbt faktiskt. Vi umgås intensivt och har väldigt roligt tillsammans. Kanske är det pga vår knäppa humor. Det var ju liksom den som förde oss samman den där kvällen då vi var kvar i SSU-lokalen och jag började fåna mig ^^
Jag träffade också Pelle i början på sommaren, (och genom honom lärde känna Rickard, Johanna, Sebbe, Denise och Macke.) jag och Pelle kastade oss in i något som skulle bli en av den finaste, jobbigaste sommaren, hittills, i mitt liv.
Jag har också hunnit gjort en del saker. Jag har flyttat två gånger. Först från Baronbackarna hem till min far, där jag endast stannade ett par månader för att styra min väg till den lägenhet jag nu hyr.
Jag har också hunnit med en student. Och när jag stod där på vagnen som körde oss fram och tillbaka i stan insåg jag att studenten är överskattat, jag menar, när man väl kommer hem efter avslutningen för att träffa släkten då ville, iaf jag, bara gå och sova men då skulle man ju ut och festa, igen! Dock var jag riktigt skoltrött i trean och gick ut med kassa betyg vilket har gjort att jag idag, faktiskt, har varit arbetslös i ett år.
Men det hindrade mig inte från att klara teorin i början på året och sedan klara uppkörningen på första försöket den 22 augusti =)
Och nu i höst så har mitt liv mest varit SSU, planer kring och om SSU.
Och egentligen har väl mer hänt men det är inte så stora eller roliga saker. Det kanske ni inte tycker att detta är heller, men för mig är det roligt ;)

Gott nytt år!