30 oktober 2008

Dagen

Ni har ju hängt med lite på vad som hänt idag, bla att faster kom och hälsade på så det blev tårta och lite firande av farmor.
Sedan drog jag och Casper oss in till Örebro där jag hittade min wokpanna, några handdukar (nu har jag riktiga kökshanddukar) samt present till Oliwer. Och betalade räknar förstås. Hemskt!
Och när vi åkte hem så var det galet mycket snö ute! Det var faktiskt lite läskigt att köra men det gick fint =)

Men nu ska jag sova, för i morgon ska jag upp tidigt.
Puss hej!

Christel


Här är faster.

Tårta


Nu ska det bli tårta, för min farmor fyller år snart och min faster är här och firar henne. Mums :)

Stina


Min syster. Ja, hon är lite galen ;)

Bemanningsenheten

Precis innan jag skulle gå in i duschen fick jag brev från dem.
I brevet låg det två scheman som jag skulle fylla i så det har jag suttit och gjort nu. 07.00-21.00 nästa varje dag! Jag kommer ju inte att jobba så, men det är mellan de tiderna jag är tillgänglig för allmänheten ;)
Så nu får vi hoppas att de ringer brallorna av mig. Dock skulle pappa behöva fixa min cykel för det är punka på den. Och det är ju inte bra om man ska cykla till skolor runt om i vår stad. Dock ligger ju högstadieskolorna ganska nära,ja.. förutom Österleden då, måste lära mig den busstabellen utantill ^^

Musik i duschen


Denna gör att duschen inte bara är skön, det är roligt också.

God morgon

Jag sitter här och spyr lite galla över alla modebloggare. Men jag tänker faktiskt inte skriva ner det,för tro mig, det är inget vettigt. Kanske när jag kan omformulera det. Hehe, får tänka på't när jag duschar.

För det ska jag göra nu och senare idag bär det in till Örebro för lite inhandling av present till min älskade systerson, samt en wokpanna ^^ Och kanske nått snyggt till lägenheten, vi får se ^^

Nu ska jag in i duschen.

Kramkalas!

God natt


Vi ses i morgonen ;)