05 december 2008

Sitter på bussen.


Här sitter Casper och försöker vara seriös med kidsen, men det ser ut som om orden går in genom ena örat och ut genom det andra.

Väntan


Sitter i bilen och väntar på att Casper ska sluta skolan. Hon är seg ;)

Försöka sova


Nej, nu fick jag ta och stänga av datorn och tvinga mig själv sova några få timmar. Klockan är ju liksom halv fyra nu. Om 12 timmar ska jag hämta Casper tid hennes skola, packa, hinna ner och hämta bilen för att kunna hämta Casper. Vi hörs om några timmar ;)

Omröstningen

Det är förresten kul att några själar har hittat och också röstat i min lilla omröstning.
Jag ser att de flesta helst läser om samhällsfrågor. Och tro inte att jag totalignorerar er när jag inte gör det, för som ni märker så är jag bara ego och skriver om mig själv och mitt liv, men det är inte hela poängen med denna blogg. Men den bistra sanningen är den att jag inte vet vilka problem eller ämnen som jag ska skriva om. Men det kanske ni vet?
Finns det något som ni vill ha min åsikt om? Skriv det i kommentarerna eller maila mig.

Ha det bra!

Kram C

Måste..

...Lära mig att vända tillbaka dygnet. Idag satt jag inte ens uppe och snackade med folk halva natten som jag annars gör. Nej idag gick det bara inte att somna. Och även fast klockan är halv två så är jag inte det minsta trött.
Kanske ska packa väskan för imorrn ska jag ju bort och vara bort hela helgen. Dock åker jag inte så långt. Tråkigt nog! Men det ska bli trevligt ändå. Jag ska till Örebro för de som undrar. Det är kurs där i helgen och jag och min kära Casper ska dit och laga mat, igen ^^
Förhoppningsvis blir det inte lika få människor som sist då det var tre personer där, men denna gång kommer det ju till och med folk från Sörmland, det ska tamejfan bli riktigt trevligt =) Och sen vet jag ju att det är några från Karlskoga som ska med också så helt ensamma är vi ju inte =)

Nej, om man skulle ta och packa ordning väskan eller försöka sova? Kanske både och.
Jag ska försöka blogga under helgen, men det kanske händer så mycket roligt att jag inte hinner, men i så fall kommer jag att berätta ALLT på söndagen =)

Kram C