19 januari 2009

Hej


Jag heter Caroline och jag har ett plåster i pannan. De ni!

Svar på kommentar

To Eve, again =)

Klart du får ett eget inlägg. Det får alla som lämnar en kommentar här. Iaf alla som jag vill besvara. Det blir lättast så.

Vad vi har tänkt oss är typ en logga med SSU Karlskoga plus SSUknappen och kanske nått citat som passar på oss. Du kanske har något förslag? Vi kommer nämligen inte på nått.

Du verkar ha fler idéer än oss. Dela med dig! Vi är öppna för förslag.

Klart vi ska styra upp nått så vi kan träffas. Nu har vi ju KÅKen nästa vecka. Men sen har vi ju ganska tomt. Jag och Casper ska ifos dra igång en asgrym studiecirkel. Kan det finnas en möjlighet att få dig att föreläsa om något inom feminism på en helg vi ska ha? 1-3 maj kommer den helgen vara =)

Kram på dig!

Jag borde

Plocka lite. Lägga saker där de ska vara. Lägga rena kläder i byrån, men jag orkar inte.

Jag ska se Kyle XY och äta apelsin, för det har jag köpt idag.

Puss på er!

Idag är det måndag

Och jag vill ha söndag. En såndär regnig söndag så man inte behöver ha dåligt samvete för att man inte sätter foten utanför dörren utan bara ligger i sängen och kollar på gamla filmer. Det vill jag ha!
Men det fick jag inte. För i morse väckte mamma mig tidigt som attan och jag fick åka med henne från Örebro och hem. Och med det kan man ju tro att jag ska få sova. Icke sa Nicke! Jag har tur som har fått åka hem och duscha. (Gillar inte att duscha hos mor, känner mig fortfarande skitig när jag duschat där. Så det var ju tur att man inte var där förlänge ^^)
Nu ska jag hoppa i kläderna och sen ska jag åka och öppna upp butiken för mamma är på nått frukost möte och det slutar typ samtidigt som hon ska öppna och det är ju inte bra.

Ha en bra dag!

(min dator bråkar så jag kan inte lägga in min logga =()