03 november 2008

Dagen

(Jag kan bara tillägga att det första inlägget från idag skickades samtidigt som det andra inläggen jag skickade idag. Det har tydligen varit problem hos Telia idag så jag har inte kunnat skicka iväg några blogginlägg via mobilen försen nu på kvällen och då råkade det ju bli så att båda skickades samtidigt.)

Idag har jag jobbat hos mamma hela dagen ensam. Ganska tråkigt faktiskt. Men jag fick ett fritidskort för besväret ^^ Och det är ju inte helt fel, nu kan jag ju åka till Örebro om kvällarna och helgerna =)

I morgon ska jag till Skrantaskolan med Jessica och Harry. Jag vet inte om jag kommer orka, men jag måste. Jag kan ju inte lämna de två helt ensamma där. Jaja, vi får se hur det går i morgon. Nu ska jag se "2 and ½ men" sen ska jag sova.

God natt!

Lång dag.


Är påväg hem från Örebro. Idag har inte jag haft tid att blogga via datorn och inte kunnat blogga via mobilen. Men när jag kommer hem ska jag berätta om min dag. Puss

Tillbringar dagen här


På mammas café. För hon är ledig idag. Egentligen skulle jag ha åkt hem för typ två timmar sen, men ändå hade jag nästan ställt in mig på att jobba själv. För det brukar vara så på måndagar då vissa drabbas av måndagssjukan. En väldigt jobbig sjukdom. Den drabbas de som bara bryr sig som sig själva. Men det är väl kul att jobba själv i 10 och sen sätta sig och köra bil till Örebro. Kul. Neh, jag är inte bitter.